Willkommen beim
Kulturverein Iliria e.V. München

Te nderuar anetare te Shoqates dhe dashamire te kultures shqipetare!

Pas nje periudhe te gjate pauzimi per shkake te pandemis, kryesia ka vendos qe te rifillojme me aktivitetet tona. Gjithsesi takimet tona do te mbahen duke respektuar rregullat e tanishme anti-Covid. Takimi i pare eshte me daten 06.03.2022, nga ora 12:00 - 15:00. 

Nga data 12.03.2022 takimet si dhe ushtrimet mbahen te shtuneve, nga ora 16:00 deri ne oren 19:00. 

Grupi i pare: nga ora 16:00 - 17:30

Grupi i dyte:nga ora 17:30 - 19:00

 

Lokacioni IG Mikado

Adresa: Schertlinstraße 6

81379 München

Mireardhshi, Kryesia e Shoqates

 

 Veranstaltung 

Datum    

 Zeit              

Adresse    

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top  |  info@iliria-muenchen.de